søndag den 5. februar 2012

Fællesspisning i Fabjerg med mange tiltag.

Fredag 3. februar var en flot dag i flere betydninger i Fabjerg. Ud over det smukke vintervejr, havde sogneforeningen inviteret til fællesspisning i udefriskolens lokaler. Der mødte godt 100 børn og voksne frem til dejlig flæskesteg, lækker is-dessert og stor kagebord til kaffen.  Det var denne gang sogneforeningens bestyrelse, som stod for tilberedningen af maden, da de selv ville indvie det nye og funktionelle køkken, som er indrettet i det gamle skolekøkken. Køkkenet er over efteråret og vinteren blevet fuldstændig renoveret med nyt loft, nye gulve, ergonomisk rigtige arbejdsborde, industriopvaskemaskine, stor ovn og nyt komfur.  Det har kostet en stor arbejdsindsats både frivilligt og professionelt, og nu fremstår køkkenet som velegnet til kommende arrangementer.
Der var ved fællesspisningen også deltagelse af nye tilflyttere til sognet. De blev præsenteret af formand for sogneforeningen Sanne Kjøbmand ved navn og adresse og fik en hyldest med som velkomst.
Efter maden præsenterede landsbygruppen for ”Kunsten i bevægelse” deres arbejde med at kortlægge Fabjerg Sogn. Alt er nu lagt på en blog www.fabjerg.blogspot.dk med stor hjælp fra Frank Skovmose. Landsbygruppen kunne også præsentere navnene på de udvalgte kunstnere, som kommer på besøg her til efteråret fra den 12. – 16. september. Det vil der senere på foråret komme meget mere fokus på.
Samtidig præsenterede Sogneforeningen også deres nye hjemmeside www.fabjerg.dk som er under opførsel og der arbejdes på, at vi på sigt kan kommunikerer med sognets beboere på mail, når der skal formidles noget ud, sagde bestyrelsesmedlem Troels Skovmose. Han opfordrede til, man gik ind under ”kontakt” og sendte en mail til dem, for på den måde at komme i besiddelse af folks mail adresser.
Senere på aftenen efterlyste Rita Mikkelsen fra Menighedsrådet interesserede, som kunne tænke sig at stille op til valget her til efteråret. Hun fortalte lidt om det spændende arbejde i bestyrelsen og hvor mange forskellige emner, der er at arbejde med og tage stilling til. Har man lyst til at stille op, kan man henvende sig til den nuværende bestyrelse.
Fællesspisningen sluttede med stort kagebord og masser af hyggelig snak rundt ved bordene.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar